Diensten

Verkrijgen van root access op een Linux server in een datacentrum te Amsterdam

DigiDef biedt verschillende IT beveiliging gerelateerde diensten aan.

Beveiligingsanalyse

Bij een IT beveiligingsanalyse wordt gekeken naar mogelijke manieren om computersystemen te hacken. Dit kunnen servers, websites, webwinkels, apps maar ook kantoorcomputers zijn.

Digitaal sporenonderzoek

Als een computercriminaliteit heeft plaatsgevonden is het van belang te weten te komen hoe de inbrekers te werk zijn gegaan. Vaak wordt dan duidelijk hoe toekomstige hackpogingen kunnen worden voorkomen. In sommige gevallen is het ook mogelijk om de dader(s) te herleiden.

Verbeteren IT beveiliging

Met hackervaring uit eerste hand is DigiDef vaak in staat beveiligingen te verbeteren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van digitale filters (firewall), camouflage (stealthing), encryptie en software updates tegen bekende beveilgingsgaten.

Controle van backups

Voldoen uw backups? Wat gebeurd er bij brand of diefstal? Zijn de backups versleuteld of vrij uitleesbaar? DigiDef controleert uw backups voordat u deze daadwerkelijk nodig heeft.

Broncode analyse

U heeft software laten ontwikkelen maar vraagt zich af of de programmeur zijn werk goed heeft gedaan en niet stiekem een achterdeur heeft ingebouwd. DigiDef analyseert broncodes en identificeert mogelijke problemen en onregelmatigheden.